Programma Bourbon, Blues and BBQ Festival 2020

Bourbon Blues and BBQ: een unieke combi met de beste ingrediënten!

Line up

Barista Bob

Meet BOB, barista BOB! Perfecte koffie geserveerd vanuit een vintage Piaggio Ape met vintage espresso machine, altijd gemaakt met vers gebrande koffiebonen!

Whiskey & Cigars

Wij zorgen voor een piekfijne selectie van kwaliteit whiskeys en sigaren. Proeven, ruiken, GENIETEN! Allemaal onderdeel van de unieke mix die Bourbon, Blues and BBQ heet!

American Tukkerday

Het oog wil ook wat! Daarom zijn onze vrienden van American Tukkerday met hun oldtimers ook weer van de partij. Blinkend chroom, onder het genot van een glas whiskey en een sigaar!

Slagerij Johan Kleine

De vakmensen van Slagerij Johan Kleine uit Westerhaar zijn weer van de partij op onze blues party! Met ambachtelijke producten en unieke BBQ smokers zorgen zij voor FINGERLICKIN’ GOOD STUFF!

Cigarbox Henri & The New American Farmers

Deze 5 mans formatie speelt een heerlijk toegankelijke, maar licht ontvlambare mix van roots, blues, Americana en garage blues op o.a. zelfgebouwde  cigar box gitaren (inderdaad, een gitaar van een sigarendoos!), wat authentieke blues instrumenten zijn.

Vele zelfgeschreven nummers gaan o.a. over zelfgestookte booze, blues, auto’s, motoren enz. Maar ook bekende en minder bekende covers of bewerkingen van andere artiesten zullen ten gehore worden gebracht.

The New American Farmers spelen dus naast hun beruchte dirty, hardrockin’ garage blues songs, ook semi-akoestische en meer roots gerichte muziek. Met behalve de cigar box gitaar ook nog eens een scheurende bluesharp, is de sound helemaal compleet!

De band bestaat uit:
Petra Klaver (Zang en cigar box gitaar)
Paul Schuurman (Drums en percussie)
Albert Siemers (Bas gitaar)
John Beumer (Bluesharp)
Cigarbox Henri (Diverse cigar box gitaren)

Raymunda

De band rond de charismatische frontdame/zangeres Raymunda Vervaeck bestaat vier jaar en geniet meer en meer aanzien binnen het Blues/Rock circuit. Met veel emotie en sensatie brengen zij Blues/Rock die je het ene moment opzweept en het andere moment ontroert.

Begin van het jaar 2019 zijn ze gestart met het opnemen van een album, in concept opgenomen in een antikraak boerderij in Oudenhoorn (Voorne-Putten) De eind opnames en mastering is gedaan bij Rocktown studio in Rotterdam. Album is eind april uitgekomen op CD en Vinyl onder de naam “All of me”.

De bezetting:
Raymunda Vervaeck – zang
Martin Waliana – gitaar
Amon Gijzemijter – gitaar
Robin Kraag – bas
Joel Purkess – slagwerk

N.U.T.S.

Bluesrockband N.U.T.S. timmert in het zalen- en kroegencircuit in Nederland al een hele tijd aan de weg. De band heeft de afgelopen jaren een geheel eigen, vooral bluesrock- georiënteerde stijl ontwikkeld, waarin ook duidelijk invloeden vanuit de jazz, pop en funk zijn terug te horen. De band speelt hoofdzakelijk eigen repertoire en daarnaast covers van onder meer Joe Bonamassa en Popa Chubby. N.U.T.S. mag als lokale band niet ontbreken op het Bourbon Blues and BBQ festival!