Programma Bourbon, Blues & BBQ Festival 2024

Bourbon Blues & BBQ: een unieke combi van passie, power en puurheid!

De precieze timetable wordt vervolgd…

Cigarbox Henri is de gehele dag aanwezig met zijn Cigarbox-stand en geeft demonstraties en een optreden!!

Line up

Cigarbox Henri

Everybody can play music!’

Zijn slogan is niet zomaar uit de lucht gegrepen, want de cigar box gitaar is zelfs voor een beginnend gitarist met gevoel voor snaar instrumenten, ritme en muziek, al vrij snel te bespelen aldus Henri Grootenhuis. Henri vormt een vast onderdeel op Bourbon Blues & BBQ en we zijn blij dat hij er dit jaar ook weer bij is! Lees hier verder.

Veldman Vintage Project

Een tribute aan de periode van 1965 tot 1975

Na jarenlang toonaangevend eigen werk, nu een serieus ‘Vintage Project’ van zanger-gitarist Gerrit VELDMAN. Een deep dive naar de periode waar zijn voorliefde voor muziek ligt: around 70’s. Van Jimi Hendrix tot The Rolling Stones en van Cream tot CCR.
Lees hier verder.

FRITS

Muziek verbindt

De band “FRITS” uit Twente is een Bluesrock/powertrio en bestaat uit ervaren muzikanten met een rugzak vol ervaring en speelt nummers van o.a. Gary Moore en Joe Bonamassa. De toon maakt de muziek en kan ook bepaalde gevoelens opwekken. Evert rekent daar zeker vriendschappen toe, die dankzij het delen… lees hier verder.

The Claptunes

A tribute to Eric Clapton

Eric Clapton, één van de grootste gitaristen allertijden. Veelzijdig, roemrucht, grillig en onvoorspelbaar. Maar altijd van grote klasse en songs die de tand des tijds moeiteloos hebben doorstaan. Claptunes brengt een tribute aan ‘Mr.Slowhand’, net zo veelzijdig als de man zelf. Lees hier verder.

Mystery Guest

I don’t care what’s right or wrong, I won’t try to understand, let the devil take tomorrow, but tonight I need a friend…

Talking about blues…. a personal story.

About blood and tears,  love and hate.

A tribute to sincere connection!